En fars kærlighed

Øj! En artikel! Om mig!

IMG_7303

Gratismagasinet LIME har udgivet en artikkel om mig og min kommende jordomsejling.

Da en journalist fra Aller Media første gang kontaktede mig og spurgte mig om jeg mon havde lyst til at medvirke i en artikelserie om “Kvinder der tør” blev jeg helt vildt stolt og beæret, men jeg var også lidt betænklig. Jeg ser ikke mig selv som værende speciel modig og jeg ser mig da slet ikke som en der kan være et forbillede for andre kvinder. Jeg har altid gået mine egne veje, taget de udfordringer der er kommet min vej og opsøgt eventyret, men derfor kan man jo godt være skide bange alligevel 🙂

Hvis du har lyst til at læse artiklen bliver du nødt til at ræse ned i din lokal Netto og hente et eksemplar af LIME da den desværre ikke er tilgængelig på nettet.

God læselyst!

Kærlig hilsen
Vibeke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fars kærlighed