Nytårsaften i luksus sommerhus

Øj – en artikel om mig!

img_7778

Jeg er blevet interviewet til online magasinet “Min Båd”. Jeg er tidligere blevet interviewet af dem og lige inden jul kontaktede de mig igen for at høre om de måtte lave en opfølgende artikel om mig. Det måtte de selvfølgelig gerne, men denne gang var det faktisk en smule grænseoverskridende at invitere dem indenfor i forberedelserne til min kommende jordomsejling. Eller skulle jeg måske sige manglende forberedelse. At det var grænseoverskridende skyldes helt sikkert at jeg samtidig udstiller min egen uvidenhed, usikkerhed, bekymringer og ikke mindst min manglende forberedelse. Og det er på trods af at jeg virkelig kæmper for at blive klar.

Drømmen lever og er fortsat kæmpe stor. Jeg tror slet ikke jeg kan bære hvis det viser sig at en afsejling til sommer ikke kan lade sig gøre. Derfor der virkelig meget på spil og det er selvfølgelig både spændende og lærerigt, men samtidig er det også virkelig hårdt en gang i mellem.

Du kan læse artiklen her. Jeg håber I tager godt imod den!

Kh Vibeke

 

 

4 kommentarer

 • WAUW! Jeg er lige faldet over din blog, og jeg må sige, at du er for sej! Det er kæmpe inspirerende at læse, hvordan du knokler på med rejsedrømmen – et stort projekt, som min mand og jeg selv kender alt til. Så vi hepper og sender den allerbedste karma din vej. Jeg er ikke i tvivl, om du vil lykkes og få den fedeste tur! God vind! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan man finde link til artiklen?

  Vh
  Bobby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke, jeg synes altså du er ret sej! Jeg elsker at følge med i dine forberedelser til en jordomsejling – og beundre din vilje! Det bliver sjovt at følge med, når du stævner mod fjerne kyster en dag til sommer.

  Jeg håber på, at du på trods af usikkerheden, når at blive så klar som du nu behøver, inden i skal afsted 🙂

  Godt nytår!

  Ps. Hvis du mangler en ‘træning-i-øresund’-gast, så træder jeg gerne til!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften i luksus sommerhus