Jeg holder af hverdagen

Kapsejlads til Hven

IMG_5159

I lørdags sejlede jeg kapsejlads fra Langelinje Lystbådehavn og til Hven og så tilbage igen. Til de er jeg der ikke kender Hven, så er det en svensk ø i Øresund der ligger omkring 25 km fra København. Øen er virkelig fin og hyggelig og har omkring 350 indbyggere. Bestemt et besøg værd.

Der var godt med vind – måske endda lige rigeligt så vi holdt en god fart hele vejen. På vej til Hven underholder skipperen om dengang han arbejdede på en båd ud fra Candas kyst. En nat blev båden fanget i en orkan med en vindstyrke på 60 m/s og 20 meter høje bølger. Det skulle have været som i filmen “The Perfect Storm”. Vejret på Øresund var også noget skiftende. Altså nok ikke helt på højde med filmen, men nok til at der kom en kæmpe byge lige som vi ankom til Hven. Jeg havde glemt at få min redningsvest af og blev lidt betænkelig ved situationen. Gad vide hvor meget vand sådan en redningsvest kunne tåle inden den pludselig udløser? De andre mente jeg kunne være helt rolig, men jeg skulle altså ikke nyde noget så af med den.

Av, jeg slog mig på et skødespil. Endnu et blåt mærke. Skriv det endelig på listen sammen med de andre! Jeg skal til sølvbryllup i weekenden. Jeg skal have en kort kjole på, stilletter og bare ben. I stedet for at være en lækker sild kommer jeg nu til at ligne en dreng der har kravlet i træer. Elegant! Det kommer til at stå flot sammen med mine i forvejen grå-blå ben. Faktisk er jeg engang blevet nummer to i en miss white konkurrence. Bagefter viste det sig at vinderen var dopet – med talkum! Sikken en sejer! Jeg kan ikke helt finde ud af om man generelt får blå mærker af at sejle eller om jeg bare er ekstremt kluntet.

Der var også rigeligt med snacks til turen. Basser, skipperpiber – de hører sig jo ligesom til, chokolade, chips og øl. Haps haps. Jeg havde jo også cykelet en tur om fredagen. Det går lige op.

IMG_5093

IMG_5112

Jeg fotoshopper lige vores fart – det er der ingen der opdager.

IMG_5106

Det blæser altså en del

IMG_5120

Udsigt over Hven

IMG_5154

Det obligatoriske skipperpibe billede

 

IMG_5158

Jeg får lige en lille lur og nyder solen, men det kan altså være svært når der bliver taget billeder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holder af hverdagen