Mikkel Behas husbåd

Jeg holder af hverdagen

IMG_5022

Lige et billede fra ugen sejlads

…. men hold da op hvor kan den være hektisk. Specielt hvis man prøver at bilde sig selv ind at man da sagtens kan jonglere en karriere på Esplanaden, at sejle mindst to gange om ugen, dykke en gang om ugen, være en fantastisk veninde der huske årsdage, fødselsdage og andre vigtige datoer, blogge to gang om ugen og at træne regelmæssigt (i øjeblikket skåret ned til en gang om ugen). Når jeg drømmer at jeg står på bagdækket af min båd i Fransk Polynesien så står jeg selvfølgelig helt skarpt. Der er ingen buler nogen steder og appelsiner er kun noget jeg spiser og ikke noget der er placeret på mine lår! Den drøm lader vi lige stå et øjeblik!

Det obligatorisk opkald på mors dag glippede fuldstændigt og i sidste uge glemte jeg også en rigtig god venindes fødselsdag. Jeg mente at man da havde en slags ansvar overfor ens veninder ved i det mindste at have slået fødselsdags remindere til på facebook og hun mente at gode veninder huske den slags uden remindere. Så var vi jo lige vidt, men jeg tror heldigvis jeg blev tilgivet inden kaffekoppen var tom.

Jeg er på vej ud af døren, lidt for sent på den som altid. Jeg skulle sikkerhedsbriefing i sejlklubben efterfulgt af af et besøg hos min kusine som lige var flyttet i ny lejlighed. Indflyttergaven måtte hun altså drømme sig til. Dammit.. Jeg havde helt glemt at min cykel jo var punkteret. Jeg fløj ind til cykelhandleren som heldigvis bor lige nedenunder. Hold nu op en god service! Jeg kunne skam sagtens låne en cykel af ham. Min cykel kunne være klar i morgen og han kunne da bare stille den i baggården, så kunne jeg komme ind og betale når det passede mig… Og boede jeg i øvrigt alene? Jeg kiggede lidt forvirret op på ham og mumlede et “Øhh.. ja”. Hvis det ikke var fordi det havde været virkelig snavset havde jeg stoppet noget af det twist han havde i lommen i munden på mig selv.Jeg havde en svag fornemmelse om at det ikke var min tyske roomie han hentydede til. Beskeden fra min cykelhandler kom allerede en time senere…

“Kære søde kunde. Din cykel er klar til afhentning”. Hmm, jeg lurede lidt ved beskeden og måtte lige rådføre mig med en veninde som bor på samme gade som jeg. Var det mon en standard besked fra vores cykelhandler? Hendes besked kom prompte efterfulgt af et billede af hendes seneste korrespondance med cykelhandleren. Den var noget køligere besked end den jeg netop havde modtaget. Pokkers! Jeg fik slæbt mig ned til cykelhandleren og på trods af at jeg have sørget for at have kontanter og lige penge med lykkedes det mig ikke at slippe ud af forretningen uden en date invitation. De seneste morgener har jeg så i stedet øvet mig på at springe af cyklen i fart og låse døren til baggården op i en hurtig, glidende (og uset) bevægelse. Hvorfor skulle cykelhandleren også lige være min underbo altså!

“Hvordan har din dag været?” spørger  min tyske roomie interesseret så snart jeg har åbnet døren. Kl. er 21.30 og jeg er lige kommet hjem efter sejlads. “Fint” svarer jeg kort, hænger mine vandtætteoveralls på birketræsknagen og skynder mig ind på mit værelse og lukker døren – eller jeg mener… trækker gardinet for (faktisk er det bare et sengetæppe der hænger over en metalbøjle). Jeg har den sødeste roomie, men når jeg kommer hjem om aftenen orker jeg bare ikke at snakke. “Hvordan har din dag været” råber jeg høfligt tilbage gennem sengetæppet. Jeg lytter ikke rigtig efter, men forsøger at komme med et “Hmm” et “Okay” og et “Det lyder da fint” og håber at jeg får dem placeret nogenlunde på de rigtige tidspunkter. Jeg er simpelthen for træt. Jeg falder i søvn, men inden når jeg lige at tænke på at jeg helt havde glemte at få øvet mig på et par knob – det havde jeg ellers lovet mig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mikkel Behas husbåd