Om Chile... Og om Vesterbro

Han sagde JA!!!

DSC00352

Det er præcis 7 måneder og 7 dage (minus et par timer) siden jeg mødte Roeren for første gang i dykkerbutikken på Vesterbro og siden da er det gået temmelig stærkt.

Roeren vidste fra starten at jeg havde planlagt at sejle jorden rundt i min egen båd i 2018. Jeg har aldrig overvejet at droppe sejlplanerne fordi jeg havde mødt Roeren og Roeren har heller ikke på noget tidspunkt stillet spørgsmålstegn ved hvorvidt jeg skulle udleve min drøm eller ej. Han har heller ikke forsøgt at overtale mig til at blive hjemme.

Hvis man ser bort fra Molslinien og en enkelt tur fra Rødby til Puttgarden – og det helt uden at blive søsyg vel at mærke, så har Roeren stadig ikke været på en sejlbåd. Alligevel har han nu sagt JA!!!! til at give jordomsejlingen en chance. Det er simpelthen så vildt og jeg synes (uden yderligere sammenligning i øvrigt) at han er den sejeste kæreste i verden!

Det er selvfølgelig umuligt at sige noget om hvorvidt Roeren (el mig selv for den sags skyld) på et tidspunkt bliver træt af sejllivet. Derfor har vi besluttet at tage afsted med en forvisning om at vi kan risikere at en ene eller os begge får brug for at rejse hjem i en kortere eller længere periode – og at vi i så fald må tage den derfra.

Vi har også besluttet at fremskyde planerne et år og det betyder at vi med alt sandsynlighed smider fortøjningerne i sensommeren 2017. Vi får vanvittigt travlt, men der er flere grunde til at vi gerne til afsted tidligere.  Dels er vi nu to om at finansierer projektet, hvilket gør en tidligere afrejse mulig. Vi vil faktisk også rigtig gerne afsted nu hvor beslutningen er truffet. En senere afrejse giver mulighed for at få mere sejlerfaring og mere tid til at lære vores (endnu ikke indkøbte) båd at kende og det er jo en kæmpe fordel, men vi er overbeviste om at det godt kan lade sig gøre. Det kræver dog en masse arbejde og bl.a. nogle erfarne gaster på den første del af turen. Endelig er vi også enige om at vi gerne vil have børn engang i fremtiden og også det taler for at vi bare kommer afsted.

Roeren er nu er et fuldgyldigt medlem at “projekt jordomsejling” og jeg glæder mig til at se hvor det fører os hen.

 

2 kommentarer

  • Simone

    Tillykke med det!

    Hilsen en der håber at komme med på lidt af turen. ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Chile... Og om Vesterbro