A Coruña

Forsøg med en Stand Up Paddle

GOPR0192

Roeren og jeg har brugt formiddagen på et såkaldt “Stand-up Paddle Board” – også kaldet et SUP Board. Jeg var nysgerrig på hvor svært det egentlig er at stå på sådan et og så vi trængte også til at være være lidt aktive efter vores sejladser. Den vigtigste grund var dog at et SUP Board står højt på ønskesedlen til den kommende jordomsejling og at jeg derfor gerne ville prøve det af i virkeligheden. Jeg synes det er en genial måde at få noget tiltrængt motion på samtidig med at man har det sjovt og kan komme lidt væk fra båden og opleve et par atoller eller en øde trope ø på egen hånd.

GOPR0200

Der findes flere forskellige typer boards og jeg ønsker mig helt klart et af de oppustelige af slagsen eftersom pladsen ombord på båden i forvejen bliver trang. Udlejningsfirmaet anbefalede dog et solidt bræt da det var vores første gang og de solide ligger mere stabilt i vandet. Ja, tak. De vejede så også bare et ton og da jeg var halvvejs på stranden måtte jeg give fortabt og bede Roeren slæbe mit board ned til vandet.

GOPR0159 GOPR0181

Jeg blev faktisk overrasket over hvor let det var at komme op og stå på brættet selv om man lige skal finde balancen. Roeren havde ikke helt så let ved det og vi var ikke kommet langt ud inden han proklamerede at det ikke var sjovt og at det her gad han ihvertfald ikke ret længe. Heldigvis har han en kæreste som gerne ville lege Baywatch og komme ham til undsætning da han pludselig trillede i vandet. “911 to the rescue” råbte jeg og padlede på livet løs over mod ham. Det eneste problem var bare at Roeren bestemt ikke havde brug for at blive reddet… og da slet ikke af sin kæreste.. Det var vist noget med at det gik ud over hans maskuline stolthed så jeg holdt mig på behørig afstand indtil han stod mere sikkert på brættet og vistnok kunne smile af situationen.

GOPR0210 GOPR0208

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Coruña