Til gastemøde

Et møde med julemanden

unnamed-1

Som billedet måske viser så har jeg været til foredrag med Mikkel Beha!

Som næsten 700,000 andre danskere sad jeg siddet klistret til skærmen da ‘Kurs mod fjerne kyster’ rullede over skærmen og selv om der er mange grunde til at jeg valgte at forfølge drømmen om en jordomsejling, så har Mikkel Beha og de fantastiske programmer været en inspiration og med til at kickstarte drømmen.

Som det fremgår af billedet blev jeg totalt startstruck og jeg var jeg altså virkelig genert da Mikkel velvilligt stillede op til fotosession. Faktisk synes jeg at billedet (uden yderligere sammenligning i øvrigt) minder meget om billedet nedenfor. Det var ihvertfald sådan jeg havde det da Mikkel Beha tog fat i min skulder og ønskede mig held og lykke med min kommende jordomsejling.

unnamed

Mikkel skrev også lige en hilsen i min fine nye bog “Hej Far, Kære Emil”

unnamed-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til gastemøde