Hvad drømmer du om?

Et liv i egoland

IMG_5742
Jeg ser ikke mig selv om værende ekspert på ret mange områder. Men hvis der er noget jeg kan rådgive i, fortælle om og undervise i så er det hvordan man lever et liv i egoland.

Jeg har ingen krævende børn der skal hentes i institution eller som sutter mine brystvorter hudløse. Jeg har ikke en kæreste der forventer at jeg ikke flirter, at jeg støtter op om hans skøre gør-det-selv projekter eller at jeg besøger en små sindssyg svigerfamilie. Ja, jeg har ikke engang en hund der skal overholde et vaccinationsprogram eller som insisterer på at blive luftet. Jeg havde engang et par kaniner, men jeg glemte dem i en sæk på gulvet (spørg mig ikke hvorfor) og min far som bruger en størrelse 45 snublede over dem i et par træsko og jeg tror faktisk ikke jeg har forsøgt mig med kæledyr siden.

Til gengæld så har jeg været enormt god til at gøre præcis det jeg har lyst til når jeg har haft lyst til det. Jeg har rejst i det meste af verden, taget alle de åh så kompetencegivende og selvudviklende kurser som har jeg orket og så har jeg taget så mange pauser fra mit studie at jeg helt sikkert bliver brugt som et skræk eksempel af hele blå blok og af min nærmeste familie i øvrigt!

Sejlads og mit sejlprojekt som sætter en stor fed streg under et liv i egoland har stået stille hen over sommeren, men til gengæld har jeg bl.a. brugt tiden på at være frivillig på en ferielejr for udsatte børn og unge. Jeg har lavet frivilligt arbejde i mange år og det giver mig faktisk en anden form for frihed at skubbe mine egne behov til side og være noget for andre. Og så skal jeg da heller ikke afvise at det er mega fedt at have fået lov at omtale mig selv som ”den voksne” i en hel uge.

Ikke desto mindre, så glæder mig mig til at tjekke ind i egoland igen og komme i gang med sejladsen og mine planer for fremtiden.

 

2 kommentarer

 • Martin

  Hvorfor er det til skræk for rød blok at holde mange pauser fra studierne? Jeg forstår det ikke….det er vel blå bloks ide med at presse unge hurtigt igennem systemet? Ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Martin.. Tak for din besked.. Jeg må have været meget træt ad jeg skrev det indlæg. Det er hermed rettet 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad drømmer du om?