Mit Sjælland Rundt

Endelig sommerferie!!!

IMG_8419

Sommerferiestemning er fantastisk. Alle mennesker bliver meget sødere, de smiler mere og der er næsten ingen der råber  surt efter hinanden på cyklen om morgenen. Heller ikke hvis der er nogen der lige har glemt at række lappen i vejret inden de pludselig stopper op eller laver en uventet manøvre på cyklen. Alle har lidt mere overskud. Inklusiv mig selv. I morges tog jeg mig selv i at smile overbærende til en turist der nær havde kappet hovedet af mig med en selfie-stang da jeg kom ræsende over broen i Nyhavn. Normalt havde jeg nok hvæset lidt, og jeg har faktisk altid overvejet hvordan det vil føles at snuppe en selfie-stang ud af hånden på en måbende turist, når de står og fægter med deres kameraer lagt ude på cyklestien for at fange et helt autentisk stemningsbillede fra Nyhavn med de farvede bygninger og træskibe i baggrunden.

Nu har jeg fået endnu en grund til at snuppe en selfie-stang fra en intetanende og forsvarsløs turist. Jeg har nemlig fået en GoPro 4 Silver i før-fødselsdagsgave af min familie og i kombination med selfie-stang er jeg helt sikker på at der kan komme nogle fantastiske hvalbilleder ud af det på et tidspunkt. Den plan må jeg lige arbejde videre på 🙂

Jeg har nemlig fået sommerferie i dag og lige nu er jeg på vej til Jersey. Herfra skal jeg sammen med Roeren, Ubådskaptajnen og en endnu ukendt gast sejle over Biscayen og videre ned til Lissabon, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg er simplethen så spændt på hvordan turen kommer til at gå og jeg lover at jeg vil gøre mit bedste for at holde jer opdateret – hvis jeg da ikke er alt for søsyg. Det bliver både min og Roerens første længere sejltur og dermed også lidt en test på hvad der venter os om et år. Det bliver ikke vildere! 🙂

Jeg har også været ude at sejle med mine venner Kjeld og Peter i denne uge. Peter er ikke vild med at jeg kigger for meget ned på navigationsudstyret når jeg sejler. Jeg mister overblikket og kan ikke holde min kurs mener han. “Din skide akademiker. Jeg slår dig kraftedeme ihjel hvis du kigger ned på plotteren igen. Du skal sejle med øjnene” brøler han mig ind i hovedet. Pædagogik er ikke hans stærke side… Kjeld er mere afmålt og synes at nyde godt af de pølsehorn jeg har bagt og lunet i vores gasovn til lejligheden. Jeg har lært af tidligere og denne gang møder jeg forberedt op. Det er vores gaster nu også og Kjeld har helt styr på “lettebajer” proceduren og har medbragt de lækreste Gin og Tonics som skal nydes umiddelbart efter at fortøjningerne er kastet. Efter sejlturen hjælpe de os med at få klargjort Vesterbro sådan at hun kan ligge sikkert i Lynetten indtil vi er tilbage fra ferie. Det betyder bl.a. at Istedgade – brugt og slidt som hun er skal en tur på land.

IMG_8435

IMG_8429

IMG_8437

Sådan ser man ud når man lige har fået den bedste før-fødselsdagsgave!

IMG_8454

Sommerstemning og afsked på Vesterbro…

IMG_8449

…Med de dejligest damer!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Sjælland Rundt