Så er bådjagten gået ind!

En kærlighedshistorie…

IMG_7615

”Det er jo en ren kærlighedshistorie meddeler min lærerveninde mig begejstret”. ”Den ryger lige på pensumlisen i min 6 klasse” lover hun mig . Det faktum at Roeren og jeg kun mødte hinanden for 7 måneder siden og at vi nu skal sejle jorden rundt sammen har fået min veninde over i det sentimentale hjørne – godt hjulpet på vej af rigelige mængder af både hvidvin og portvin. ”Jeg er i hvert fald FAN” konkluderer hun eftertrykkeligt– og jeg kan mærke en lille kriblen i maven. Han er sgu sød ham Roeren – det må jeg huske at fortælle ham.

Historien som startede i en dykkerbutik på Vesterbro er selvfølgelig ikke slut endnu – faktisk er den kun lige begyndt og hvordan den ender er endnu for tidligt at spå om.

Egentlig havde jeg tænkt at det her var min blog, mit frirum og at Roeren ikke som sådan behøvede at blive en del af den eller et fast indslag, men han er jo for pokker blevet en temmelig vigtig brik i mit liv og ikke mindst i ”min” jordomsejling.

Hvad hvis han ombestemmer sig? Hvad hvis han alligevel ikke er klar til at købe en båd eller hvad hvis han alligevel ikke kan sige sit job op når vi nærmer os afrejse tidspunktet? Og hvad hvis den kærlighedshistorie som min halvsnalrede veninde hentyder til drukner i beslutninger og projektledelse.?

Der er ingen tvivl om at Roeren og jeg træffer beslutninger på meget forskellige måder. Jeg er drømmeren som går efter min mavefornemmelse og første indskydelse og Roeren er analytisk og eftertænksom og det kan tage ham dagevis – ja nogle gange uger (sådan føles det i hvert fald) for ham at nå frem til en beslutning. Måske en kombination af begge dele er lige hvad en jordomsejling har brug for.

Det er både svært og aldeles fantastisk at lære hinanden at kende på de præmisser, men jeg håber min veninde får ret 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er bådjagten gået ind!