OPDATERING: Der er pt. ingen ledige pladser, men hold øje med min blog og Facebook hvor jeg vil skrive når jeg igen har brug for gaster. 

 

Har du lyst til at tage med Vesterbro på jordomsejling?

Så send mig en mail hvor du fortæller lidt om dig selv, din alder, din sejlerfaring, hvilke(t) togter du gerne vil være med på og måske lidt om hvad det er der gør lige netop dig til den bedste gast. Måske var det dig der opdagede Amerika? Måske du spiller den vildeste bas (eller måske et lidt mindre instrument), eller måske kan du få os alle sammen til at grine over det faktum at der er nu på 4 døgn ikke er en vind der rør sig og at vi ikke bevæger os ud af flækken?  Det kan også være du er super teknisk og kan smide en sjov video sammen på ingen tid, som vi så kan sende hjem til alle dem derhjemme?

Du forpligter dig ikke til noget før vi har talt sammen over en kop kaffe og der er indbetalt depositum, så du kan roligt forsætte selvom du måtte være i tvivl. Et møde er vigtigt fordi det gør det muligt at fornemme kemi og vurdere mavefornemmelse. Derudover giver det os mulighed for at lære hinanden en smule bedre at kende.

For en god ordens skyld kan jeg fortælle, at det ikke er nødvendigt med sejlerfaring overhovedet – det var sådan jeg selv startede drømmen, men til gengæld er det nødvendigt at der er nogen der har sejlerfaring. Derfor vil jeg efter bedste evne sammensætte team på tværs af alder, køn, erfaring og andre kompetencer som jeg tror vil bidrage til den bedste oplevelse for alle.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!