Snorkling og Dykning

Så snart der er mulighed for det, smider vi ankeret og udforsker det der er under havoverfladen. Jeg har 4 dykkersæt ombord inkl. en kompressor som man frit kan benytte når man har betalt 1000 kr. Dykning er en dyr sport og udstyret skal altid være vel serviceret. Derfor ser jeg mig nødsaget til at opkræve et mindre beløb for dykning på de togter hvor vi dykker. Derudover er der også snorkelsæt til alle – disse er gratis at benytte. Vil man dykke og snorkle meget anbefaler jeg at man investerer i lidt udstyr selv, så man er sikker på at have en maske osv. der passer.

Fiskeri

Der er masser af fiskegrej ombord, både til små og helt store fisk. Der er også flere harpuner til undervandsjagt. Selv glæder jeg mig i at blive så dygtig at jeg kan dykke ned på 15 meter og ligge mig til at vente et par minutter på det helt store bytte. Det er altid en god dag når man har fanget sin egen aftensmad!

SUP boards

Forestil dig det her: Du er den første der vågner på en øde atol. Vi ligger for anker og inden nogen vågner lader du dig  stille glide ned i vandet og op på et SUP board. Du padler ind til en øde sandstrand og nyder at få lidt motion og lidt alenetid. Da du kommer tilbage til båden er de andre vågnet og der er frisk kaffe på kanden. Kan du forestille dig noget bedre? Jeg kan ikke!

Foto og video

Foto og videoudstyret ombord er endnu til at overse, men det er noget jeg godt kunne tænke mig at udbygge og lære mere om. Specielt fordi jeg synes det kunne være sjovt at lave nogle små videoer til dem derhjemme Indtil videre består udstyret udelukkende af en GoPro og en selfie-stang!