Når forelskelsen aftager...

Abstinenser på kageform

unnamed-2

Julen nærmer sig og der bliver efterhånden længere og længere mellem mine indlæg. Det skyldes jo selvfølgelig at bådene er på land og der ikke er udsigt til en tur på vandet før April eller Maj og som det ses på billedet lider jeg af alvorlige abstinenser. Jeg forsøger at holde mig i gang med svømning og fridykning og hvad jeg nu ellers kan finde på, men det er altså ikke det samme som at komme en tur på vandet.

unnamed-3

Og så er der selvfølgelig også sket noget andet der har taget lidt af min opmærksomhed på det seneste. Hænderne der holder det det yndige peberkagehus tilhører nemlig en fyr som jeg stødte ind i da jeg for nogle måneder siden var inde og købe min første harpun (læs mere om det her). Fyren i dykkerbutikken – lad os kalde ham roeren (selv om han helst vil ro på land??!!) synes vi skulle drikke en kaffe og jeg synes han så sød ud i sit stramme cykeltøj og med krøller på hovedet så det synes jeg selvfølgelig også.

Roeren synes at min drøm er sej, men han siger at det er min drøm og det har han jo ret i. Det er nok de færreste der har samme drøm som mig. På billedet bygger roeren et hus og jeg bygger selvfølgelig en båd og det passer måske i virkeligheden meget godt. Faktisk har roeren ikke hus – ja, han har ikke engang en lejlighed, men han drømmer om en. Og jeg drømmer om en båd.

Roeren gør sig umagen med sit peberkagehus. ”Jeg er jo ingeniør” siger han stolt og måler ud til bolsjevinduer. Jeg minder ham om at han er IT ingeniør, men roeren ser bare uforstående på mig og kæmper videre med sin karamel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når forelskelsen aftager...