Det ingen tør at sige til mig direkte

Tretusindottehundrede meter

IMG_6335

Armene der holder det her kamera har netop svømmet ironman distancen i tiden 1 time og 26 minutter. Nogen ironman bliver jeg aldrig, og der er bestemt plads til forbedring, men af et første forsøg er jeg meget godt tilfreds. Jeg elsker stort set alt hvad der har med vand at gøre – med undtagelse af vasketøj og rengøring, så for et par uger siden besluttede jeg mig for at gøre lidt ved svømningen. Jeg havde ikke helt styr på crawlteknikken, så jeg studerede et par youtube videoer og hev fat i min ironman veninde og overtalte hende til at give mig et par råd med på vejen. Hun sagde heldigvis ja og en enkelt morgen var hun endda så sød at slæbe (uden forudgående aftale vel at mærke) sin dobbelt ironman kæreste med i svømmeren. Og tak for det! Jeg kan næsten ikke overskue mig selv kl. halv syv om morgenen og da slet ikke i mormor dragt, plastikhat og googles så I kan nok forstå at jeg blev svært glad da min veninde troppede op med kæresten under armen – begge klar til at kommentere min yndefulde svømmeteknik. Heldigvis smuttede jeg derfra (tror jeg da) med det meste af æren i behold og med et par virkelig gode fifs i bagagen!

De fifs skulle altså bestå sin prøve i morges da jeg ville forsøge at svømme ironmandistancen på 3,8 km. Faktisk så gik det overraskende godt og uden de helt store problemer. Jeg fik lidt kramper i det ene ben på de sidste 300 meter, men jeg er faktisk rigtig godt tilfreds. Sejlsæsonen er jo slut om en måneds tid og jeg er bare slet ikke klar til at opgive vandet helt, så jeg tænker at jeg vil træne flittigt over de næste måneder og så håber jeg selvfølgelig at jeg kan forbedre min tid.

Jeg har også fået helt lyst til at prøve kræfter med en mini triathlon eller måske især open water svømning. Jeg synes det kunne være virkelig fedt at svømme i havnebassinet eller tage til Amagerstrandpark, men det kræver jo at jeg investerer i en rigtig svømme våddragt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ingen tør at sige til mig direkte