Om fravalg… og tilvalg

Til gastemøde

IMG_7404

Jeg har brugt min søndag på et gastemøde hos Mette og Mikael som jeg har lært at kende gennem bloggen. Til sommer drager de to ud på en jordomsejling i deres katamaran ”Moana”.

Mette og Mikael er meget længere med planlægningen end jeg selv er og de har været så søde at invitere mig til et af deres gastemøder for at give mig en ide om hvad jeg skal forvente mig når jeg selv skal ud at finde gaster til min egen jordomsejling.

Mette og Mikael bor på deres båd som i øjeblikket ligger i Brøndby Havn og hen over efteråret og vinteren afholder de 8-9 gastmøder for mennesker som kunne være interesserede i at sejle sammen med dem på kortere eller længere stræk rundt om jorden.

Selv om jeg besøgte dem på en smuk januar dag med blå himmel så skulle man altså gøre sig en smule umagen for at forestille sig Stillehavet når Moana ligge i det iskolde vand i den ikke specielt charmerende Havn.

Mette og Mikael er ligesom jeg unge mennesker med en drøm. De har lysten til det stille og simple liv om bord, de elsker vand og alt hvad det indebærer og så har de mod på eventyret. Og så er det altså bare helt vildt søde og de svarer tålmodigt på alle mine spørgsmål. De ved præcis hvad jeg mener for de har selv været der og haft de samme tanker og frustrationer.

Mette og Mikael har sparet op i flere år og i sommers solgte de deres lejlighed og alle deres møbler og den 2 juli 2016 tager de af sted. Hvis du har lyst til at sejle med eller følge deres rejse så kig forbi deres hjemmeside http://wishitdreamitdoit.com eller følg dem på instagram eller facebook på Moana Sailing.

1 kommentar

  • Flemming

    Hejsa… jeg har tidligere skrevet til dig… i er begge velkommen til en tur på vandet til foråret med det gode skib “Basse” en engholm 32 der ligger i ishøj… Flemming

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fravalg… og tilvalg