Navigation

Påskebesøg i Salling

Planerne for påskendagene var mange og ambitiøse, men på en eller anden måde blev den reduceret til snak, hygge og gåture. Det i sig selv er jo slet ikke skidt, men kender I det med at man planlægger at man skal nå en hel masse i løbet af weekenden, men at man kun når en brøkdel af det? I hvert fald var planerne mange. Jeg skulle nå at læse hele min teoribog, besvare samtlige spørgsmål i opgavehæftet og så i øvrigt lære at binde et nyt knob per dag. I stedet endte jeg med at rejse tilbage til København med en halv læst teoribog, et opgavehæfte der ikke var synderligt slidt og så i øvrigt en meget tvivlsom knude på det reb som min far havde foræret mig til formålet.

Det med rebet vil jeg påstå er min fars skyld. Godt nok fik jeg en glimrende historie med om dengang han hejste en død mand ned fra et tag med et pælestik (gad vide hvilke historie der følger med de andre knob?), men det blev jeg jo ikke meget klogere af. Pælestikket blev dog demonstreret nogle gange, men jeg overdriver vist ikke når jeg siger at det blev gjort med en vis utålmodighed fra min fars side. Jeg er ikke sikker på han synes det er nødvendigt for piger at lære knob.

Som sagt dagene brugt på hygge og gåture og i anledningen af påsken blev morgenmaden serveret i de her banditter.

IMG_4528

Udover at være sindssygt flotte så har de den feature at de er udstyret med en fløjte i nummeren, så der blev lige øvet SOS ved morgenbordet. Mayday, mayday, mayday?. 3 korte, 3 lange og tre korte. Festligt!

Jeg har aldrig været til at klippe, klistre, puste æg eller at dekorere kagekyllinger i afsindige farvekombinationer ? det vil jeg lade nogle andre om. I virkeligheden kommer jeg nok lidt fra en fjernsynsseende familie (som så mange andre tror jeg) og der er da heller ikke spor galt med at se en film sammen og jeg legede også mere eller mindre villigt med da der var Fællessang på Bakken på Charlie, men når Hansi Hinterseher begynder at blære sig på tysk så skal er altså ske noget andet!

Allerhelst vil jeg ud i naturen når jeg er hjemme i Jylland og påsken var ingen undtagelse. Jeg skænkede det aldrig en tanke inden jeg flyttede til København, men i dag er jeg meget bevidst om at komme ud og væk fra byen en gang i mellem.

Og jeg vil da gerne blære mig lidt. Her er en liste over hvad jeg har set indtil videre:

IMG_4502

  • 11 rådyr og 4 dådyr
  • 3 harer
  • 3 fasaner
  • 4 ænder
  • 1 agerhøne
  • 1 grønbenet rørhøne
  • 1 tårnfalk og 2 musvåger
  • 1 hummer
  • 1 død sæl
  • og en tvivlsom ræv

Jeg synes virkelig der er smukt i mit gamle hood!

IMG_4460

IMG_4466

IMG_4472

IMG_4535

IMG_4542

God påske til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navigation