Når sandheden skal frem

Nytårsaften i luksus sommerhus

glo

Jeg ved ikke hvordan det foregår hjemme hos jer, men min nytårsaften har altid været sådan lidt tilfældig. Jeg ved at der er mange som har helt faste traditioner om hvem de er sammen med og hvor de fejrer årets sidste aften, men ikke mig.

Sidste år endte Roeren og jeg i et luksus sommerhus på Sjælland og vi havde nogle virkelig fantastiske dage helt for os selv; og ud ud og at lave lækker med, drikke rødvin og holde ild i pejsen så gik vi også nogle lange ture ved vandet og blev blæst godt igennem. En enkelt aften var vi endda så dristige at hoppe i det mørke og kolde vand – uden badetøj på vel at mærke. Bagefter sad vi godt indpakkede på stranden, i bullermørke og drak rom. Det kan virkelig anbefales.

I virkeligheden ser jeg ikke mig selv om en ”sommerhusperson”, men om vinteren er det altså noget helt andet for mig. Når det er koldt og mørkt udenfor har jeg virkelig lyst til lukke mig inde i et lækkert sommerhus og glemme alt om arbejde og verden udenfor i et par dage.

Det sommerhus Roeren og jeg lejede sidste år havde sjovt nok en globus stående og det var meget let for den kommende jordomsejler at fortabe sig i de store oceaner og drømme sig langt væk fra sne og kulde og i stedet til palmestrande og eksotiske atoller.

Roeren og jeg har stadig ingen faste planer for nytårsaften så måske vi skulle gentage succesen fra sidste år.

Har du selv fået lyst til et smut i luksus sommerhus hen over nytåret, eller på en hvilken som helst anden årstid selvfølgelig, kan du læse mere om Sol og Strand og deres store udvalg af luksus sommerhuse i hele Danmark på deres hjemmeside sologstrand.dk

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når sandheden skal frem