I regn og blæst

Mikkel Behas husbåd

IMG_4933

Jeg skulle egentlig have været til kapsejlads i mandags, men Finn som er caretaker på en af sejlklubbens både skulle ud og testsejle Peter fordi der havde været lidt vrøvl med motoren. Jeg har været ude at sejle med Finn før og jeg ved at han er godt selskab og så går han ikke af vejen for at fortælle en historie fra de gode gamle dage. Desuden er han en virkelig dygtig sejler, så da jeg fik muligheden for en enetime med Finn skyndte jeg mig at slå til.

Heldigvis var der ingen problemer med motoren så vi skulle ikke gå ind for sejl. Det var vist også blevet til en længere paddeltur for der var ikke ret meget vind, men det var rigtig godt træning for mig alligevel.

På vejen hjem fik jeg overtalt Finn til at slå et smut forbi Mikkel Behas husbåd på Christianshavn. Båden hedder Atlas og er en gammel slæbebåd. Jeg synes den er virkelig fin og en lille smule dukke agtig. Man kan jo ikke andet end at blive i godt humør af de mange fine farver. Jeg forsøgte mig med et lille vink, men jeg tror desværre ikke der var nogen hjemme.

IMG_4928

IMG_4929

IMG_4930

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I regn og blæst