Søsyg på den FEDE måde!

Mig og min gun!

unnamed-2

I torsdags var jeg på min første undervandsjagt jagt nogensinde. For snart en måned siden var jeg inde i Kingfish Dive and Travel for at investere i en mængde af udstyr som jeg ikke anede hvad jeg skulle stille op med. Den oplevelse kan du læse om her! Hos Kingfish havde de været så søde at invitere mig med på et introkursus og jeg havde glædet mig helt vildt til at afprøve alt mit grej, men jeg havde også været en smule nervøs. Ville jeg synes det var fedt? Var det for koldt? Og havde jeg overhovedet kræfter til at lade min harpun og kunne jeg finde ud af det under vand?

Whaaaaaaaaaat UV jagt ER fedt!! Det er helt anderledes end almindelig dykning og stilheden er nærmest overvældende. Der er ingen larm fra min regulator, ingen forstyrrende luftbobler og ingen irriterende dykker body som plumre havbunden op og ødelægger mit udsyn eller som stikker en finne i fjæset på mig. Allerede her er UV jagt foran på point og selv om jeg fortsat elsker dykning så er det da også en klar fordel at mængden og ikke mindst vægten af udstyr ikke er aldeles selvstændighedsfrarøvende.
Samtidig føler jeg mig langt mere smidig og fri når jeg dyrker UV jagt. Og så er jeg slet ikke kommet til hvor fedt det er at at ligger der, i komplet stilhed – mit våben og jeg. Der er noget primitivt over det, urmennesket bliver fundet frem og alle mine sanser er skærpede. Det er sgu mig eller rødspætten!

Hornbæk havde gjort jeg yderst umagen og viste sig fra sin absolut smukkeste side.

unnamed

Instruktøren der hed Jimmy gjorde sig også umagen og han viste sig at have noget der lignede en Ph.d. indenfor UV jagt. På billedet viser han meget tålmodigt hvordan udstyret virker.

unnamed-1

Jeg havde jo selvfølgelig brug for billeder til bloggen, så jeg får stablet drengene op på række (ikke nogen nem opgave), men de indvilger uden protester og da drengene først er gået i gang med at posere er de næsten ikke til at stoppe igen (her ses to af dem i en charmerende Charlie’s Angles pose)…

unnamed-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søsyg på den FEDE måde!