Gaster til jordomsejling søges

Mange drømmer om en jordomsejling!

img_8266Så er jeg gået i gang med at læse alle de fantastisk ansøgninger jeg har fået fra jer drømmere, eventyrere og potentielle jordomsejlere derude.

Opslaget på Facebook er blevet delt omkring 1000 gange og kommenteret lige så mange gange. Mit gasteopslag er blevet set af næsten 300.000 mennesker og jeg er helt og aldeles taknemlig og overvældet over den store opmærksomhed og interesse. Nogen af jer har endda fundet frem til mig i Lynetten og er kommet personligt forbi for at hilse på hen over weekenden og gi’ jeres opbakning.

Jeg har også modtaget rigtig mange personlige henvendelser på både Facebook og på bloggen. Jeg har gjort mit bedste for at svare alle. Beklager de som jeg må have overset og som ikke har fået svar på deres spørgsmål.

133 ansøgninger er det blevet til og der kommer stadig flere. Tusind tak for det – jeg læser hver eneste og der er mange sjove, rørende, men også triste historier i mellem alle jeres ansøgninger.

Nu kommer den svære del. Den del hvor jeg skal til at sammensætte lige præcis det hold som skal med på hvert togt. Det betyder at jeg kommer til at skuffe rigtig mange og det er selvfølgelig aldrig sjovt, men jeg lover at gøre mit bedste for sammensætte et fantastisk hold af sømænd og søkvinder, sejlere såvel som ikke (endnu) sejlere i alle aldre.

Jeg kommer til at mødes personligt med flere af jer inden jeg beslutter mig, og det betyder også at det kommer til at tage tid. Derfor må I endelig ikke tro at I er blevet glemt, er røget i mit spamfilter eller på anden måde overset. I kommer alle sammen til at høre fra mig, men desværre kan jeg ikke nå at drikke en kaffe med alle potentielle gaster i løbet af en enkelt uge. Derfor håber jeg I kan væbne jer med tålmodighed.

Til de af jer som endnu ikke har fået sendt en ansøgning, så kan I stadig nå det, men I må ikke vente for længe!

Kh Vibeke

 

2 kommentarer

 • Hvor er du heldig 🙂 nyd livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Vibeke!

  Modtager du stadig ansøgninger til de forskellige togter? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at sende dig en ansøgning!

  God dag og venlig hilsen
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaster til jordomsejling søges