Påskebesøg i Salling

Limfjorden

IMG_4572

Inden jeg tog den lange og lidt kedelige tur tilbage til København skulle vi lige ud og lufte mine forældres lille motorbåd. Jeg har aldrig været ude i deres båd før og faktisk var jeg slet ikke klar over at de ejede en båd!!!!!!!! Båden er virkelig grim, men man ligger næsten ikke mærke til det når man først er kommet ombord. Vi kørte til havnen i Glyngøre og fik basket båden i vandet uden (væsentlige) skader på hverken glasfiber eller mandskab. Vi havde taget fiskestænger med, men solen skinnede så dejligt så det blev mest til et par halvdovne forsøge på at fange en lille rødspætte og så solslikning for resten.

Regnorme som jeg havde gravet op bag huset og kæmpet så hårdt for at få fat på skulle i hvert fald ikke gå til spilde (kampen mød hønsene tabte jeg stort).

 

IMG_4549                         IMG_4552

Vi fangede ingenting, men man kan åbenbart godt fange nogle fine ting i Limfjorden. I hvert fald sejlede en lille gul speedbåd op på siden af os og manden der sad i båden viftede og blærede sig med en spræl levende hummer.

IMG_4556

IMG_4559

IMG_4565

IMG_4585

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskebesøg i Salling