Behørig udkig

Lidt om lykke

IMG_4374

Kender i det der med at man bliver fuldstændig overvældet af lykke? Sådan rigtig lykke. Hvor alt går op i en højere enhed og hvor alting bare er perfekt? Eller uperfekt på den helt rigtig måde? Det kan ske når man mindst venter det og overraske en fuldstændig. Sådan en morgen havde jeg i morges. Jeg var på vej på arbejde, cyklede gennem Nyhavn og der´på broen overraskede foretog lykken et bagholdsangreb.

Pludselig fik jeg travlt med at svinge venstre arm op i luften (man må ikke glemme trafiksikkerheden) og svinge ind til siden. Jeg smed cyklen op af et skilt fra Vaffelbageriet, ignorerede de øvrige cyklister og stod der på broen for at nyde øjeblikket inden jeg cyklede videre. Jeg havde i øvrigt også lige brug for at sunde mig lidt… solopgang over Nyhavn, gamle træbåde, lyset der reflekterer i vandet.. for pokker. Jeg ender jo med at stå og hyle…. Jeg skyndte mig videre på arbejde.

Siden jeg traf beslutningen om at tage på en jordomsejling har der været lidt flere af de lykkelige øjeblikke end ellers. Det tolker jeg som jeg er i gang med at gøre det rigtige. Men jeg er ikke engang sikker på at lykken ligger i en jordomsejling, men måske i de helt små ting som til sammen udgør rejsen.

Lykke er faktisk en lidt sjov størrelse. Det er jo ikke fordi jeg løber rundt og er jublende lykkelig hele tiden. Bestemt heller ikke det modsatte, men jeg tror det er vigtig at standse op en gang i mellem og mærke om man er på vej det rigtige sted hen, om man huske at gøre ting der gør en glad og om man forfølge sine drømme.

 

Go’ dag alle sammen!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behørig udkig