Endelig noget der smager af jordomsejling!

I fornemt selskab!

Oplevelsesvirksomheden “Du Glemmer Det Aldrig” har netop fremhævet Vesterbro til verdens ende som en af landets bedste rejseblogs.

Det er jeg selvfølgelig pisse stolt over!

God weekend derude 🙂

Du finder indlægget her:

Danske rejseblogs – 9 favoritter

2 kommentarer

 • Nina

  Jeg faldt på en eller anden måde over din blog og blev lynhurtigt fascineret. Det er så smukt, når mennesker vælger at forfølge deres drømme. Men det minder mig også om, at jeg har ingen idé, om hvad jeg drømmer om. Jeg er så bundet af samfundets normer og jantelover for drømme, at jeg aldrig har tilladt mig selv at drømme stort. Så det vil jeg gøre fra nu! Hvis der så bare kunne falde et stort lys ind i min hjerne og fortælle mig drømmen, ville det hele være meget nemmere. Tak for at gøre det helt ok at drømme stort for den helt almindelige dødelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Nina. Mange tak for din hilsen. Jeg blev helt rørt over din besked. Jeg er glad for hvis min blog kan inspirere dig til drømme lidt 🙂

   Kærlig hilsen Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig noget der smager af jordomsejling!