Jeg har gjort det igen!

Hvilket våben er bedst?

IMG_6358

I forgårs skrev jeg et indlæg om harpuner og undervandsjagt. Det skulle vise sig at blive et af de mest populære indlæg jeg nogensinde har skrevet og eftersom jeg gerne vil have flere læsere på bloggen og at jeg desuden er en totalt crowd pleaser, så kommer her en lille opfølgning.

Med til undervandsjagt hører nemlig en kniv! Dels er den en del af sikkerhedsudstyret i det kan man komme til at sidde fast i fiskenet osv. under vandet og dels skal jeg kunne aflive de fisk jeg skyder da det ikke er hensigtsmæssigt at dykke med 5 levende rødspætter indenfor vesten so to speak.

Nu kommer problemet så. Jeg skal nemlig have besluttet hvilken kniv jeg skal brug. Kniven til venstre -lad os kalde den herrekniven har jeg fået af min far og kniven til højre – lad os kalde den damekniven har jeg købt hos Kingfish Dive and Travel.

IMG_6359

Da jeg fik overrakt kniven fra min far stirrede jeg måbende på den. Den så livsfarlig for ikke at nævne drønulovlig ud og det var noget modvilligt at jeg slæbte den fra Jylland med DSB og hele vejen til Vesterbro. Desuden er jeg faktisk ikke sikker på at jeg kan bøje benet med 30 cm stål spændt ankelen.

Damekviven er til gengæld lille og fiks og helt sikkert lidt lettere for mig at håndtere. Med den risikerer jeg ikke at miste en finger (eller en hånd), men der er bare ikke meget wauw-faktor over den.

Glæder jo større jo bedre for knive? Skal jeg sende Rambo-kniven tilbage til min fars våbenskab og vælge den sikre damekniv eller skal jeg ligge mine forbehold på hylden og i stedet gå efter 100% ren ondskab? Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gjort det igen!