Om at forfølge drømmen

Gaster til jordomsejling søges

RutenGår du med drømmen om en jordomsejling? Jeg har brug for både dig der er en erfaren sejler og dig der aldrig har været på en sejlbåd før – det var sådan jeg selv startede.

Jeg har også brug for dig der spiller den vildeste bas (eller måske et lidt mindre instrument), eller dig der kan få os alle sammen til at grine når nat glider over i dag på dag 17 og der kun er makrel i tomat tilbage i kabyssen. Jeg har også brug for dig der er super teknisk og kan smide en sjov video sammen på ingen tid, som vi så kan sende hjem til alle dem derhjemme.

Har du en lille jordomsejler gemt i maven så er det nu du skal op af sofaen. Jeg søger nemlig gaster og medsejlere til de første togter. Læs mere om ruten og om at være gast på bloggen – jeg glæder mig til at modtage din ansøgning!

 

Kh Vibeke

103 kommentarer

 • Sarah

  Hold k*** en lækker rute 😍
  Ville ønske der var økonomi til det, for så havde jeg helt sikkert været med!
  Har sejlet i omkring 12-13 år.
  Drømmen er da helt sikkert en “kurs mod fjerne kyster” tur jorden rundt 😍
  Rigtig rigtig god tur! Knæk og bræk med det 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael mckay

  Hej. Det lyder spændende. Hvornår skal I afsted og hvor går turen hen- hvilke ben? Jeg har sejlet mange år og drømmer om at tage et ben over oceanet med gode folk for sejl. Musik? Ja tak! Spiller klaver, lidt guitar og mundharpe… video? Helt bestemt- jeg filmernog redigerer selv. Arbejder med innovation og design til daglig. Uddannet civil ingeniør så kan reparere det meste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor ville jeg ønske at jeg kunne komme med! Held og lykke! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej – deltaget som gast en enkelt gang ( Limfjorden rundt . Ellers kun været med på
  Ture i det nordjyske . Har total tabt mit hjerte og vil rigtig gerne opleve mere som gast . Kontakt mig hjertens gerne via min mail . Afventer høre fra dig 👍🌈🚤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helge

  Hej Vibeke

  Vil ønske dig (jer) god tur. Har selv en drøm at sejle jorden rundt i min båd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palle

  Lyder interessant. Kan reparerer det meste, er autodidakt tømrer, snedker, murer (nok ikke så aktuelt her), elekrikker, sejler erfaring (har sejlet OK jolle). Søsyge, intet problem, jeg mærker først problemet, når jeg har fast grund under fødderne. Taler flydende Engelsk, Tysk, Dansk og Skandinavisk. Om det er et problem eller ej, ved jeg ikke, men jeg er 56 år ung og indeholder derfor en del livserfaring, med hensyn til konfliktløsning (hvilket vil/kan være et issue, når de store oceaner skal over-vindes). Om mig! Jeg er single og vil jeg ikke være en økonomisk byrde, men kunne være et økonomisk aktiv. Lad mig høre hvad du tænker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Palle – Vil du ikke sende mig en ansøgning på mail: vibeke.svenningsen@gmail.com – jeg er bange for din ansøgning drukner i øvrige kommentarer her. Jeg vil også gerne høre hvilket togt du kunne være interesseret i. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palle Mortensen

  Hej Vibeke.
  Jeg har skrevet til dig på mail, men ved ikke om den er røget i spam…?
  Har osse skrevet kommentar her på siden, men kan ikke se den er slået op…’!
  Gad vide??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Palle. Mange tak for din ansøgning. Jeg har modtaget din ansøgning. Jeg har simplethen bare ikke nået at kigge på den endnu. Du skal nok høre fra mig 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Kathrine Thinesen

  Hej!
  Jeg har skrevet en mail med nogle spørgsmål, men tror ikke du har set den, så prøver lige her 🙂
  Er der fastslået en dato for jordomsejlingen, og hvor lang tid varer jordomsejlingen ca?
  Hvor meget skal man ca. forvente at komme af med, hvis det er muligt at svare på 🙂

  Håber du kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Anna-Kathrine – du kan læse mere om afgang og de forskellige togter på hjemmesiden under “Ruten”. Du kan også læse om økonomien under “Vil du med?”. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens Weiss

  Hej Vibeke
  Jeg har sejlet i Caribien i næsten 7 år og har som skipper en del erfaring som jeg gerne deler med dig. Du er velkommen til at kontakte mig på min Mail. God Søndag fra Ærø

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Jens – Mange tak for din besked. Hvor er det dejligt med så mange der tilbyder sin hjælp. Jeg kontakter dig hvis jeg skulle få brug for det 🙂 Sejler hilsner, Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Binder

  Hej. Jeg er som mange andre her på linjen interesseret i at få drømme opfyldt. Har sejlet lidt for mange år siden, men savner det da det er en fantastisk måde at opleve og leve på. Jeg synes også det er fedt at få skibets besætning til at samarbejde og yde deres bedste ombord. Jeg spiller ikke bas men elsker at synge. Mange skumsprøjt hilsner herfra. Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Tak for din besked Helle – hvis du er interesseret i at komme med på et togt hører jeg meget gerne fra dig, samt hvilket togt du kunne være interesseret i. Du må gerne sende en ansøgning til min mail. Du kan finde alle oplysningerne på min hjemmeside. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne værer fedt er på efterløn !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Ole. Hvis du er interesseret i at komme med på et togt hører jeg meget gerne fra dig, samt hvilket togt du kunne være interesseret i. Du må gerne sende en ansøgning til min mail. Du kan finde alle oplysningerne på min hjemmeside. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej.
  Jeg vil lige høre om du har nogle folk der har prøvet at sejle langt før og om der er en navigatør som har prøvet at sejle på verdens havene ??
  Er selv meget glad for at dykke og skal snart igang med dykker instruktør uddannelsen men er der en instruktør om bord ??

  Mvh Kasper Dahl johnsen 23år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Kasper. Jeg har allieret mig med en erfaren herre som har flere års langturserfaring. Han skal med på det første togt fra Danmark til Gran Canaria. Selv er jeg uddannet Dive Master, men der er ingen instruktør ombord. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Englely

  Det lyder spændende, ville være en drøm at prøve, ku godt tænke mig at vide mere det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Tak for din besked Kenneth – hvis du er interesseret i at komme med på et togt hører jeg meget gerne fra dig, samt hvilket togt du kunne være interesseret i. Du må gerne sende en ansøgning til min mail. Du kan finde alle oplysningerne på min hjemmeside. dDu kan læse mere om afgang og de forskellige togter på hjemmesiden under “Ruten”. Du kan også læse om økonomien under “Vil du med?”. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palle Mortensen

  Hej Vibeke
  Er blevet lidt bekymret over om min mail til dig er endt i spam-kassen da det jo er en Hotmail-adresse jeg har..? Det er ikke første gang at systemet smider min mail i den forkerte kasse!!
  Jeg skrevet min mail i onsdags.
  Venlig hilsen
  Palle Mortensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Palle – Jeg har fået din mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerner

  Hej mit navn er Gerner, og mit navn er Dew. Vi er to rigtige gode venner. Dew er fra laos, og jeg er selv dansk. Det kunne være super fedt at komme ombord. Men inden der er udmønstring. Vil det være godt med lidt oplysninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Gerner og Dew. Hvis I er interesserede i at komme med på et togt hører jeg meget gerne fra jer, samt hvilket togt I kunne være interesseret i. I må gerne sende en ansøgning til min mail. Alle oplysningerne er på min hjemmeside. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel elmkvist

  Hvordan ansøger man?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Via email – den står på hjemmesiden 🙂 Kh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel elmkvist

  Det kunne være det fedeste eventyr og tage med, har altid haft den drøm.
  Men udover drømen er jeg da super sjov og omgås med.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Tak for din besked Mikkel – hvis du er interesseret i at komme med på et togt hører jeg meget gerne fra dig, samt hvilket togt du kunne være interesseret i. Du må gerne sende en ansøgning til min mail. Du kan finde alle oplysningerne på min hjemmeside. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Tøndering

  Hej Vibeke.
  Jeg er meget interesseret, jeg kunne godt tænke mig lidt mere info, så jeg kan finde ud af om jeg overhovedt kan.
  Jeg kan godt sende en mail med lidt info om mig selv.
  Knus Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Astrid. Tak for din besked. Du kan læse mere på bloggen under “Ruten” og “vil du med?”. Glæder mig til at modtage din ansøgning 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie kragh

  Jeg ville være super interreseret i at være en del af jeres Crew! Jeg har aldrig været på en båd, udover en sejlbåd engang i 3 klasse 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Cecilie. Tak for din besked. Du kan læse mere på bloggen under “Ruten” og “vil du med?”. Glæder mig til at modtage din ansøgning 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus Henriksen

  Kunne være så fedt en af mine store ønsker sejler selv en smule men har da også skrevet en ansøgning så vi bare hpbe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Claus – den vil jeg glæde mig til at læse! Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil Bregnsholdt

  Kæreste Vibeke!
  Det lyder bare så magisk! 🙂
  Jeg er Emil på 23 og meget entusiastisk efter eventyr. Jeg er lidt af en eventyrer og gøgler, gymnast og musikant, har blaffet rundt i Europa og min store drøm er at sejle Jorden rundt. – Også i mit eget Teaterskib en dag. Der er meget mere at snakke om – Jeg var bare heldig at en veninde sendte mig linket til denne blog! Glæder mig til at snakke med dig i virkeligheden måske!
  Bedste hilsner Emil! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Emil. Tak for din besked. Du kan læse mere på bloggen under “Ruten” og “vil du med?”. Glæder mig til at modtage din ansøgning 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sibilla Molinari

  Hej! Jeg vil også rigtig gerne vide mere om det her, skal jeg bare sende dig en mail? Kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Sibilla. Tak for din besked. Du kan læse mere på bloggen under “Ruten” og “vil du med?”. Glæder mig til at modtage din ansøgning 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte nielsen

  Hejsa skal man være 18 år for at være med? Har en 17 åring der ville give sin højre arm for at få lov. Han har aldrig sejlet før men er MEGA rejselysten og er et rigtig godt selskab, samt teknisk dygtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Birte. Man skal som minimum være fyldt 18 år desværre og jeg ser også gerne at man har et par år mere på bagen. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus Henriksen

  Så blev der skrevet ansøgning er helt sikkert noget for mig da jeg bruge alt min tid i og omkring vandet da jeg fisker meget og selv har båd..donere gerne noget godt fiske grej mm mvh Claus Henriksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie dyrvig

  Hej 🙂 vil meget meget gerne kontaktes og finde ud af mere omkring det her! 😁 Lyder som noget lige for mig, og kan forestille mig at jeg passer ind i mange af de ønsker i har for medarbejdere 😉 Håber på og glæder mig til muligvis at høre fra jer!😊 Mvh Julie B. Dyrvig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Julie – Dejligt at du har lyst til at være en del af jordomsejlingen. Du må meget gerne sende mig en mail med lidt mere om dig selv. Du kan finde mail og mere om ruten og det at være gast på hjemmesiden. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis Hansen

  tja hvis det var med løn. så var jeg da frisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Madsen

  Hej
  jeg er en ung kvinde på 23 år fylder 24 i år jeg har ikke noget erfaring med at sejle men drømmer om det og har virkelig brug for en øjenåbner om det lige er det her det ved jeg ikke men det lyder meget spændene og interessant jeg kunne virkelig godt bruge sådan en tur her til at komme ud af mit miljø og diverse store skevanter jeg elsker at tage billeder og skrive og opleve nye ting og jeg elsker naturen og jeg elsker sammenarbejde jeg er ikke god til asociale mennesker men jeg elsker at møde nye åbne mennesker jeg har ADHD og trives rigtig godt med den jeg er på kontanthjælp desværre ja jeg ved ikke rigtig hvad mere jeg skulle skrive andet end at det er en kæmpe drøm for mig at komme ud og udforske verden

  Mvh
  Jette Madsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Jette.. Mange tak for din ærlige besked.🙂 Du må meget gerne sende mig din ansøgning på mail samt fortælle hvilket togt du kunne være interesseret i. Du kan også læse mere om på hjemmesiden under “Ruten” og “Vil du med? Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael andersen

  Det kunne være fantastisk at sejle med j2g elsker selv at sejle men har desværre ikke haft tid men det har jeg nu.Har fulgt med i kurs mod fjerne kyster og har altid drømt om sådan en tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Michael – Dejligt at du har lyst til at være en del af jordomsejlingen. Du må meget gerne sende mig en mail med lidt mere om dig selv. Du kan finde mail og mere om ruten og det at være gast på hjemmesiden. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • he jvibeke ring til michael kastrup (se facebook) 28780484
  har sejlet med unge kriminelle på skibet livet og på swan65 rundt carribien sydamerika over atlanten osv et år god til at være social er uddannet kok og arbejdet med gadekøkkener over hele kloden flere år rejst på mc 2 gange et år er dykker instruktør padi Iantd rebreather vrag hule..
  pleace call fiskeslugeren Michael fra Helsingør tlf 28780484

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Michael. Sikken en spændende historie 🙂 Du må meget gerne sende mig din ansøgning på mail samt fortælle hvilket togt du kunne være interesseret i. Du kan også læse mere om på hjemmesiden under “Ruten” og “Vil du med? Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Vibeke
  Det har jeg tænkt på længe at jeg gerne ville.
  Jeg er god med humor(den er nok lidt sort, men den er god) Og jeg kommer med dårlige jokes. Jeg er ikke super teknisk men kan nok finde ud af at sætte en video sammen…:)
  Hov jeg har glemt at præsentere mig selv, jeg hedder Julie og jeg er 30, jeg er fra Bornholm og lige nu er jeg ved at uddanne mig som manuskript forfatter(der kunne sikkert komme en fed film ud af det, spillefilm eller dokumentar) en fed måde at huske det på.
  Jeg elsker at se nye steder, møde nye mennesker, har rejst alene mange gange, og så det at have en rejsekammerat ville være fedt. 🙂
  Jeg har ikke sejlet, har været på både, men ikke prøvet selv at sejle( i hvert så langt)

  Vh
  Julie Rehfeld

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Julie – Dejligt at du har lyst til at være en del af jordomsejlingen. Du må meget gerne sende mig en rigtig mail. Du kan finde mail og mere om ruten og det at være gast på hjemmesiden. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, Har desværre ikke muligheden for at tage med, men vil gerne donere et førstehjælps kursus til dig og dine gaster hvis det har interesse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Kære Chresten. Mange tak for din besked. Det er et meget fint tilbud. Må jeg have lov at kontakte dig tætte på afrejse når jeg har fundet mine gaster? Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil Kløvedal Nørgaard

  Hej Vibeke,

  Hvor kan jeg finde mere info om hvilke ben du mangler til og dine tanker om turen, og pris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Pil, det hele skulle meget gerne stå på hjemmesiden under “Ruten” og “Vil du med?”. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael alberts

  Hej jeg hedder Michael er 54 år arbejder i Brøndby kommune i vej og park er uddannet dyrepasser i København zoo arbejdet der i 16 år elsker at lave mad tror selv at jeg kan bidrage til det gode humør mit store idol er familien kløverdal håber at høre fra jer da jeg mener at sådan en tur ville være det fedeste for mig da jeg elsker at sejle og opleve nye spændende eventyr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Michael. Du må meget gerne sende mig din ansøgning på mail samt fortælle hvilket togt du kunne være interesseret i. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlott oxholm

  Hvad hedder hjemmesiden???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anders

  Hej hvor finder jeg denne hjemmeside med info på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael lagerfeld

  Hej Vibeke
  Slutter du i fransk Polynesien eller er du ikke noget helt til ende med planlægning af ruten…?
  Mvh Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Michael. Fr Polynesien ligger langt ude i fremtiden og hvad der skal ske derfra er endnu ikke planlagt 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Hej Vibeke,
  Jeg har sendt dig en ansøgning.. jeg kunne dog godt tænke mig at vide om du allerede har fået fyldt op med gaster? 🙂

  /Daniel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Daniel. Jeg venter lige til efter weekenden med at kigge ansøgningerne igennem, så det har jeg ikke. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin winther

  Hej..
  Hvad koster det ca om dagen at være gast og hvad er med i prisen ? Mvh Martin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Martin – alle informationer fremgå af hjemmesiden under “Vil du med”. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Andersen.

  Min mand og jeg er frisk på denne tur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Hanne – det var da dejligt at høre. Jeg vil glæde mig til at modtage din ansøgning 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Graabæk

  Hej Vibeke.
  Har prøvet og skrive en mail dog uden held, så prøver lige her istedet for 🙂
  Jeg syntes det hele lyder virkelig spændende, jeg har dog et lille problem.
  Jeg er først færdig med min uddannelse senest i uge 4 2018, Jeg er meget interesseret i togt 3, men så vidt jeg kan læse er der på mønstring til denne del allerede uge 1.
  Er det muligt at hoppe på senere eller en chance for at tidplanen skrider lidt til min favør? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Lykke. Hvis du sender mig en ansøgning så er jeg sikker på vi nok skal finde ud af de praktiske detaljer. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Højrup

  Hej Vibeke – Det lyder sindssygt spændende med din tur! Er der en frist for, hvornår man senest skal sende en ansøgning for at komme med på en af de første togter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Maria

   Jeg begynder nok først at kigge ansøgningerne igennem engang i næste uge, så du har ihvertfald indtil da 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders Alleslev

  Hejsa! Hvornår ville afrejsedato ca være? Lyder som en fed tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Tak Anders – det hele skulle meget gerne fremgå på hjemmesiden under Ruten. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Wauw ! Det ville jo være fantastisk ! Sejlture med LOA har jo kun være fantastisk ! – Der er vist en bedre halvdel som skal introduceres til ideen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Malou – den situation kender jeg kun alt for godt! Er selv i samme situation – dog lader jeg ham blive hjemme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pern

  Jeg er den uerfarne gast 😊 Jeg har ikke sejlet så meget og kun i hjemlige farvande, men det er en drøm at sejle over Atlanten, så togt nr 2 kan jeg slet ikke stå for. ❤️ Jeg sender en ansøgning 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Tak Lene – den vil jeg glæde mig til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark-Emil

  Hej, det lyder så interessant, kan man få en mail så man kan skrive en ansøgning? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hejsa – den kan du finde under Kontakt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hey Vibeke!

  Kan man finde mere info et sted om ruten/turen og afgange? Jeg har lige hurtigt kigget dine opslag igennem, men jeg fandt ikke lige noget. Jeg har selv båd, dog ikke størrelsen til en jordomsejling, og det her lyder som en fantastisk mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Kia – tak for din besked. Det hele står på hjemmesiden 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin mouritsen

  Hej Vibeke
  Jeg er en mand på 49 år og vil meget gerne høre mere om den tur da det er min største drøm har seglet med motorbåd i nogle år men vil heller ha en sejlbåd har lige kigget på båd men det kunde desvære ikke lad sig gøre jeg er en Handi mand og laver en del med motore og meganik jeg sider og bygger Rc modeller som gravemaskiner helt fra bunden
  Mvh martin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Martin – det hele står beskrevet på hjemmesiden under ruten og vil du med. Glæder mig til at modtage en ansøgning 🙂 Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonni

  Lyder sgu spændende gad man kunne men kan ikke lide makrel 😀 havde godt nok over at tag udfordringen op 😂👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hehe – ja makrel kan man bedre undgå på land 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thømming Pedersen

  Hej Vibeke. Wow det lyder godt nok spændende. Har sejlet flere år i den Danske træskibsflåde. Været over Atlanten. Og sejlet på østkysten af Staterne. Jeg er bedste skibsassistent. Men har ikke sejlet i mange år. Men har en meget stor udlængsel.Jeg er meget interesseret. Kunne godt tænke mig at høre nærmere. Bla. Om skibet, kost og logi. Betaling osv. Håber at høre fra dig. God vind . Vh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Mette – det hele står beskrevet på bloggen under ruten og vil du med. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flemming Sørensen

  Interessant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronni

  Der ville være en drøm som gik i opfyldelse, det kunne være sjovt prøve..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wilken

  Waau det kunne være så fedt, bare jeg var 15 år yngre, det har altid været min helt store drøm at komme med på sådan en tur,men nu er man nok blevet for gammel😩Jeg misunder jer 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej for din hilsen Henrik. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor gammel “for gammel” er, men så længe man er sund og rask er alder ingen hindring 😉 Kh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Vinelli

  Jeg har ikke den store erfaring men har sejlet en lille smule. Jeg har selv overvejet at tage turen engang så dette lyder spændende. Jeg har lidt interesse i toget 3 fra 4.1.18 hvor meget ville man skulle betale til dig.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Morten – det hele skulle meget gerne fremgå på bloggen under “vil du med?” men sig endelig til hvis du mangler yderligere information 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Frederiksen

  Hej Vibeke!
  Det ser vel nok spændende ud med den sejltur. Jeg har aldrig sejlet længere end til Middelgrundsfortet, så der vil jeg være den meget uerfarne gast! 😉 Jeg tænkte på, hvor meget tid man egentlig har på land? Altså får man også oplevet de steder man sejler forbi?
  De bedste hilsner,
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Anne. Uerfarne gaster er også velkomne:) Jeg tager ikke på jordomsejling fordi jeg er bidt af en gal sejler. Jeg synes det er skønt at være på vandet, men det er nok mere rejseformen jeg er vild med end det er at sejle mange døgn i træk. Derfor er det bestemt meningen at jeg skal i land og opleve lande og kulturer også – faktisk er det hele grunden til at jeg tager afsted. Når det så er sagt kommer man jo ikke udenom at der ofte er mange døgn mellem de forskellige øer og destinationer så det skal man også være forberedt på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej Vibeke
  Jeg har fulgt din blog længe efter hånden og har tit tænkt at dig ville jeg gerne med på tur 🙂 men det er sådan at jeg begynder på Uni til setemper, så det er nok kun en mulighed for jeg har ferier. Derfor er jeg meget interesseret i at se den ca. Tidsplan inden jeg sender en ansøgning. Håber at min næste store sejl oplevelse kanblive som en del af besætningen på dit skib 🙂
  Hilsen Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Astrid – Tak for interessen og fordi du følger med! Tidsplanen ligger allerede på bloggen under “RUTEN”, men desværre bliver dte nok lidt presset med at få det til at passe med en sommerferie. Kh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at forfølge drømmen