Lidt om lykke

Fisketur på Øresund

IMG_4394

Kl. 7 lørdag morgen stævnede min veninde Cecilie og jeg ud af Kalkbrænderihavnen på Østerbro og ud på Øresund. Vi skulle nemlig ud og fange torsk – eller det var ihvertfald det der var meningen.

IMG_4428

Efter en sikkerhedsbreefing (som var til at overse) var vi klar til afgang: “Rundt omkring hænger der nogle plakater – dem vil jeg anbefale jer at kigge lidt på…. og hvis I er i tvivl om noget, så spørger I bare”. 

Grejet fejlede bestemt ikke noget  – guld hjul og disko blink og efter et par begynder fejl (man skulle ikke tro det var muligt at vende en fiskestang forkert vel?) så var vi klar til at fiske.

Det skal lige siges at jeg brugte fiskeren ved siden af mig (han havde sydvest på, så han måtte jo vide hvad han tale om tænkte jeg) som inspiration og han havde altså hjulet under stangen. En anden fisker gjorde mig dog venligt opmærksom på at det altså ikke var tilfældet for min fiskestang -den fejl kunne enhver have begået!

IMG_4397IMG_4395

Den venlige fisker med sin smarte røde sydvest – jeg var dybt misundelig. Det kræver altså lidt koncentration at fiske – helt let var det ikke at prike torsk som det hedder.

IMG_4403IMG_4433

Til gengæld er det rigtig skægt, men selvfølgelig var der også en dybere mening med at stå sindsygt tidlig op en lørdag morgen. Jeg tænkte nemlig at det ikke kunne skade at vide bare lidt om hvordan man fisker,  og nå ja – holder på en fiskestang inden jeg tager på en jordomsejling. Desværre blev det som i nok har regnet ud ikke til nogen torsk i denne omgang. Skipper lovede dog fangstsgaranti i slutningen af juni, så mon ikke jeg skal afsted igen!

IMG_4432

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om lykke