Vesterbro får en makeover

Et sidste tandlægebesøg

img_7961

Tandlæge! Kender i det? Det er bare aldrig sjovt at skulle ud af døren for at ligge og gabe akavet lige ind i solen mens en kvinde med hvide handsker maser rundt inde i munden på en og hendes søde og sikkert velmenende kollega suger det sidste spyt der er tilbage i kroppen på dig ud med en støvsuger? Ikke desto mindre er et tandlæge besøg en nødvendighed inden man begiver sig ud på en jordomsejling. Heldigvis var der nul huller og den søde tandlæge gav mig endda lidt lak på et ultralille begyndende hul. “Så skulle den være i orden og nu må du bare ikke spise eller drikke den næste time” siger den nu knap så søde tandlæge. I selv samme sekund som hun har sagt det mærker jeg at jeg er panisk tørstig og jeg kigger desperat på miniature handvasken ved siden af mig og jeg overvejer om hun har noget i mod at jeg bare slikker lidt på den? “Det er bare en time” bilder jeg mig selv ind, mens resten af min krop går i overlevelsesmode og jeg mærker hvordan mine organer tørrer ud et efter et. Behovsudsættelse har aldrig været min stærke side!

1 kommentar

  • Lone H

    Og hvorfor er det at tandlægen altiiiiiid skal spørge om noget når man ligger med munden fuld af vat og instrumenter

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vesterbro får en makeover