Abstinenser på kageform

En maritim jul

IMG_7248

Julen var selvfølgelig heller ikke uden maritim indflydelse og jeg er helt vild med min yachtskipper uddannelse, min flotte bog med titlen “Hej Far Kære Emil” og ikke mindst mine to billetter til foredraget “Til søs med Mikkel Beha”.

Hvad har I fået af spændende gaver?

7 kommentarer

 • Jeg ville kigge i udlandet. Tæt på DK er Sverige (blocket.se) og ellers er de billigere i Middelhavet

  Det vigtigste er nok at du er kkar over hvilken størrelse båd du ønsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik også Mikkel Behas bog. Den er virkelig god og et godt supplement til tv-serien. Jeg har allerede læst den, men fik også mine julegaver lidt tidligere end alle andre, da jeg ikke var i DK i julen. Glæd dig til at læse den!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Tak Stephanie! Det lyder godt – jeg har også slugt serien 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helge Olsen

  Jeg har fået nye nødraketter! Så nu skal jeg bare bortskaffe de gamle.

  Hvordan går det med at spare op til et skib? Ved du, hvilket skib du skal have?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Helge.. Fedt med nødraketterne.. Så langt er jeg ikke kommet i min planlægning endnu 🙂 Det går fint med opsparringen. Måske jeg skulle skrive et indlæg om det engang i det nye år. Jeg har dog rigtig svært ved at vurdere hvad jeg må bekoste på en båd med 6 køjepladser. Ved ikke ret meget om den slags endnu. Er bange for det hele bliver lidt dyrere end jeg havde håbet på !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Sejt med yachtskipper
  Bogen lå også under træet hos mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Rasmus.. Jeg glæder mig også til at få kigget nærmere på den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Abstinenser på kageform