Hipster møder havet

Diver below

 

unnamed-1

Onsdag aften er dykker aften ? når jeg har tid i hvert fald og i går var ingen undtagelse.

Dykket foregik fra Amagerstrand og vejret var helt fantastisk! Jeg havde næsten glemt hvor smuk Amagerstrand kan være og jeg tror jeg vil se om jeg ikke kan besøge den lidt mere.

Jeg efterlade stiletterne i cykelkurven og skynder mig at få klædt om. Jeg er dykker buddy med Simon, en sød fyr som jeg har dykket med nogle gange efterhånden. Vi har nogenlunde den samme erfaring og han er rigtig god til at hjælpe med at holde ting eller finde ting som jeg har fået væk eller har tabt ? og det sker en hel del. Jeg formåede at miste ikke mindre end mit vægtbælte, en maske og en enkelt finne. Simon var på pletten hver gang ? stakkels mand!

Hvis jeg var dårlig til at holde styr på mine ting, så var vi til gengæld begge lige håbløse til undervandsnavigation. Vi dykkede indenfor et lille afmærket område og alligevel måtte vi op til overfladen 3 gange for at være sikre på hvor vi var. Man kunne vælge af blive lidt bekymret over at  skulle finde rundt i verden baseret på kort, men der er vel altid nogen man kan spørge. Ohøj skipper, er det her Fransk Polynesien?

unnamed-2

De af jer der har læst tidligere indlæg ved at jeg synes det er aldeles umuligt at bevæge sig med alt det udstyr. På billedet har jeg tabt mit vægtbælte (på 4 meter vand i øvrigt) og de to søde herrer forsøger at montere det igen uden at jeg behøver at tage alt mit grej af. Jamen så bøjer jeg mig da bare forover mens i bakser. No problem!

Efter dykket snuppede jeg lige et par hotdogs alt i mens jeg (vistnok forgæves) forsøgte at overbevise min Franske kollega og aftens grill maestro Pierre om at frankfurtere altså var franske pølser og udtales frenchfurters.

IMG_5323

Vidste I i øvrigt at de aldrig har hørt om fransk dressing i Frankrig ? say what!! Føler mig virkelig snydt.

unnamed-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hipster møder havet