Når man krydser ækvator?

Det ingen tør at sige til mig direkte

IMG_6250

Øhhh.. Du sejler altså ad pommern til! There…. I said it! I virkeligheden er det nok meget godt at der ikke er nogen der har turde at sig det til mig direkte.. Jeg havde sikkert stukket en gaffel i øjet på dem eller nappet dem hårdt på underarmen.. Lige der hvor det gør aller mest ondt.

Ikke desto mindre, så er dage hvor jeg har lyst til at pakke hele projektet sammen, glemme alt om drømmen og fuldstændig opgive at lære så kaldt ‘godt sømandskab’. Jeg kommer alligevel aldrig ud af dansk farvand uden at sejle på grund. Og så tror jeg endda jeg skal være heldig for i øjeblikket er jeg slet ikke i stand til at navigere ud af Denmark!

Bevares, jeg lærer da hele tiden nye ting. Nu kan jeg blære mig med at jeg endelig har lært at binde et pælestik (yay), men når det store regnskab skal gøre op, så er det bare som om knuder ikke rigtig batter!

Til gengæld så har jeg det bare pisse fedt når jeg er på vandet. Jeg elsker at sejle og selv om det ofte når at blive sent inden jeg kommer ind af døren, så flyver jeg nærmest hjem på min cykel – fyldt med energi.

IMG_6242
Jeg har efterhånden været med til en del kapsejladser. Jeg elsker det og hver eneste kapsejlads er forskellig og afhængig af vejrforholdene. Det her billede er taget til en onsdagskapsejlads som er for rutinerede sejlere og jeg er absolut den mindst erfarne på båden. På vandet bliver det da klart for os alle at jeg nok ikke er valgt på baggrund af mine kompetencer som konkurrencesejler. Drengene råber af mig og jeg kan se at de bliver frustrede når jeg ikke gør som de siger. Det er rædselsfuldt at stå der og ikke ane hvad man skal gøre og jeg hader følelsen af ikke at være god nok. Jeg satser på at min vindende personlighed kan overtale drengene til at tage med med ud en anden gang 😉

IMG_6093
Det kan godt rode lidt en gang i mellem.

IMG_6096
Billedet her er taget til en mandagskapsejlads. Her er jeg mere på hjemmebane, men vinden har lagt sig fuldstændig og jeg beslutter mig for at fordrive tiden med en kabale (som jeg i øvrigt tabte).

IMG_6098
Vi ligger ganske tæt på den yderste bøje som vi skal rundt om, men vi rokker os ikke ud af stedet.

IMG_6097
På trods af den manglende vind så forløb denne kapsejlads ikke fuldstændig udramatisk. Efter kapsejladserne er det fælles aftensmad og et sultent crew var tæt på at resultere i mytteri da skipperen nægter at give op og starte motoren. Hallå, smid den mand overbord – min pizza ligger altså derinde og venter på mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man krydser ækvator?