Besøg på et krigsskib!!

Det handler om at have det rette udstyr!

IMG_6210

På billedet til højre demonstrerer jeg at man ikke engang behøver at tager bukserne af for at gå på toilettet!! Smart ik!

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele min seneste investering med jer! Jeg har længe sejlet i noget lånt tøj som jeg har været virkelig glad for selv om det var det lige til den store side. Til Sjælland Rundt kunne jeg også mærke at det var godt slidt og ikke var helt så tæt som man kunne ønske sig. Derfor tog jeg til Tempo Bådudstyr i Greve som har et kæmpe udvalg i både sejlertøj og udstyr. Jeg fik en fantastisk service og da de hørte om mit projekt fik jeg endda et par handsker med i købet. Nu må det godt blive koldt, så jeg kan få mit fine nye outfit på!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg på et krigsskib!!