At sejle med Dongfeng

Den blog ser da underlig ud…

Jeg har bare glædet mig så meget til at vise jer alle sammen min spritnye blog. Er den ikke bare fin? Jeg har nemlig lavet et samarbejde med Bloggers Delight som er Danmarks største blognetværk . Det betyder at jeg (forhåbentlig i hvert fald) får endnu flere nye læsere og samtidig tager Bloggers Delight sig af alt det kedelige og tekniske som jeg alligevel ikke ret god til og som jeg i virkeligheden slet ikke gider at beskæftige mig med. Det gør Daniel til gengæld. Daniel er blevet min nye bedste ven hos Bloggers Delight og han har svaret sødt og tålmodigt tilbage lige meget hvad jeg har spurgt om– flere af hans slags tak! Og havde det ikke været fordi Daniel selv har en blog der hedder ”Fag and Fab” så havde jeg nok kysset ham!

Da bloggen skulle flyttes synes jeg det var på tide med et nyt navn. Da jeg begyndte at blogge vidste jeg jo ikke hvad skriveriet ville føre til og jeg synes bloggen skulle hedde noget lidt mere sigende. Jeg sendte en sms ud til mit netværk og jeg fik et utal af forslag tilbage og tusind tak for det I skønne mennesker. Jeg ville gerne have at navnet sagde noget om hvem jeg er og samtidig noget om hvad jeg er i gang med. Det blev faktisk min chef der kom op med navnet ”Fra Vesterbro til verdens ende”. Fedt at have en chef der gider brainstorme med på blogger navne ik?!

Jeg håber I synes om bloggen og at I har lyst til at følge med fremafrettet. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at fortælle om mine sejloplevelser og mine forberedelser til min kommende jordomsejling.

Kærlig hilsen Vibeke

3 kommentarer

 • Steen Hillebrecht

  Hej Vibeke
  Sidder og forsøger at læse mig igennem din blog i nogenlunde kronologisk orden. Er vild med din pen og synes det er rigtig god læsning at følge en, der – som dig – kaster sig ud i et sådant projekt uden de store sejlermæssige forudsætninger.
  Men…
  Din blog – og dens menu – gør det bare ikke let for sådan en som mig, der gerne vil læse op. Det er helt umuligt at finde et sted, hvor man kan få et overblik over dine indlæg.
  En bøn fra mig – og sikkert andre, der først er sprunget på din blog senere – opret et arkiv, hvor alle dine indlæg står i kronologisk rækkefølge.
  Hvis du lige vil se, hvordan det er gjort, så kan jeg anbefale denne er – også gode – blog: http://therosentofts.dk/# (der reklameres i øvrigt for den på din side helt oppe i toppen).
  Også håber jeg, at du fortsætter og når dit mål. Og jeg glæder mig til at følge det!
  Mvh
  Steen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helge Olsen

  Blogger Delight er virkelig irriterende. Hele tiden vil den have en til at registrere sig, og så er den fyldt med reklamer.

  Blogger og WordPress er slet ikke så in your face-agtige som det her.

  Bloggen er god, Bloggers Delight er ikke …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke Svenningsen

   Hej Helge.. Jeg beklager at du har en dårlig oplevelse med Bloggers Delight. Det er en rigtig god måde for mig at nå ud til endnu flere læsere. Desuden hjælper de mig med alt det tekniske :), så det kommer desværre nok ikke til at ændre sig i den nærmeste fremtid. Jeg håber du har lyst til at følge med alligevel. Mvh Vibeke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At sejle med Dongfeng